Heb je al vliegervaring of zelfs een brevet? Ook als gevorderde vlieger kun je bij de DSA terecht! Onze vliegtuigen zijn geschikt voor een breed scala aan vliegactiviteiten. Zo worden onze LS6 en Discus CS veel gebruikt voor overland- en wedstrijdvliegen, maar ook onze Janus C en DG 505 zijn hiervoor beschikbaar. Al onze tweezitters kunnen gebruikt worden voor passagiersvliegen en daarnaast zijn onze twee DG’s beschikbaar voor (full) aerobatics. Ook kun je als lid van de DSA, zelfs zonder clubbedrijf, dankzij de unieke DoorDeWeeks Vliegen (DDWV) regeling van de Gelderse Zweefvliegclub altijd op Terlet starten. Bij veel animo is dit aan de lier, maar bij een klein groepje wordt er gesleept door de Aviat A-1 Husky van Stichting Vliegende Start. Er wordt gevlogen bij een minimum van 3 aanmeldingen en natuurlijk zolang het weer dit toelaat.

Slepen achter de Husky
DSA’ers bij de Nationale Junioren Wedstrijd
Looping in één van onze DG’s