De uitslagen van de Delftsche Tweedaagse 2018 zijn te vinden op Soaringspot.

Delftsche Tweedaagse 2018

Ook in 2018 organiseert de Delftsche Studenten Aeroclub weer de Delftsche Tweedaagse! Deze tweedaagse wedstrijd zal plaatsvinden op 12 & 13 mei 2018 op onze thermische thuisbasis Terlet en is open voor iedereen die in het bezit is van een D brevet of gelijkwaardige (overland)vliegervaring. Wij verwachten dit jaar een deelnemersveld van 20-25 man, waarbij we net als tijdens voorgaande jaren een Grand Prix opdracht zullen vliegen waarbij de keerpunten geschaald worden op BGA handicap. Op zaterdagavond zal er een gezellige BBQ georganiseerd worden met genoeg entertainment voor zowel de vliegers als de ophalers. Voor vliegers die van ver komen is er de mogelijkheid om op Terlet te overnachten.

Inschrijving

Het inschrijfgeld is net als voorgaande jaren vastgesteld op  €50,- en is inclusief één (lier)start per wedstrijddag én de BBQ op zaterdagavond. Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu HIER in. Wij verzoeken je het inschrijfgeld voor 1 mei over te maken naar onderstaande rekening:

NL39 INGB 0006 5817 38 t.n.v. Delftsche Studenten Aeroclub
onder vermelding van naam en callsign

Let op, een inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is. Mocht je onverwachts toch niet kunnen komen, laat het ons dan weten via een mailtje of het contactformulier op deze website. Hiermee maak je plaats vrij voor andere enthousiaste vliegers. Als je je voor 3 mei uitschrijft krijg je het inschrijfgeld terug.

Overnachten op Terlet

Voor zweefvliegers die van ver komen is het mogelijk om te overnachten op Terlet. Indien je hier gebruik van wil maken, dien je dit zelfstandig te regelen via de camping op Terlet. Tarieven en informatie over reserveren kun je vinden via de website van de Vereniging voor Overnachtende Zweefvliegers Terlet (VOZT).

Keerpunt- en Luchtruimbestanden

Tijdens de Delftsche Tweedaagse maken wij gebruik van de keerpunt- en luchtruimbestanden van het NK Zweefvliegen. Deze zijn te vinden op de website van het NK. Let erop dat je voor het begin van de D2D de meest recente versie (2018) hebt gedownload!

Meer informatie & nieuws

In de aanloop naar de Delftsche Tweedaagse zal er meer informatie gepubliceerd worden over het wedstrijdschema, facilitair plan, wedstrijdreglement en meer. Houd hiervoor de website in de gaten en vergeet niet om de Facebookpagina te liken!

Sponsored by Naviter