OWee 2018

Ga jij komend jaar in Delft studeren (of studeer je er misschien zelfs al) en wil jij graag kennismaken met de DSA? Tijdens de OWee kun je ons op de volgende locaties en tijden vinden:

Maandag 20 augustus – 15:00-18:00 – Infomarkt (Grote Markt)
Dinsdag 21 augustus  13:00-18:00 – Zaak vol Smaak (DSC)
Woensdag 22 augustus – 12:00-16:00 – Sport- en Cultuurmarkt (Sport & Cultuur)
Donderdag 23 augustus – Eerste OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)
Woensdag 29 augustus – Tweede OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)

Wil je graag meer informatie ontvangen of je aanmelden voor één van de OWee meevliegdagen? Vul dan hier ons OWee formulier in! Natuurlijk kun je ons ook altijd bereiken via email of telefoon. Eerst even een indruk krijgen van de DSA? Check dan onze fotopagina of bekijk deze video! We wensen je een hele fijne OWee en hopelijk tot snel!

Bedankt voor je interesse in ons OWee programma! Helaas is de OWee 2018 inmiddels afgelopen en is het aanmeldformulier niet langer beschikbaar. Wil je toch contact opnemen, een introductievlucht maken of lid worden? Gebruik dan ons reguliere contactformulier. Tot volgend jaar!