Ga jij komend jaar in Delft studeren (of studeer je er misschien zelfs al) en wil jij graag kennismaken met de DSA? Tijdens de OWee kun je ons op de volgende locaties en tijden vinden:

Maandag 19 augustus – 13:00-17:45 – Infomarkt (Grote Markt)
Dinsdag 20 augustus  13:00-18:00 – Rising Phoenix Festival (DSC)
Woensdag 21 augustus – 11:00-15:00 – SEARCH@X (X TU Delft)
Vrijdag 23 augustus – Eerste OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)
Vrijdag 30 augustus – Tweede OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)

Wil je graag meer informatie ontvangen of je aanmelden voor één van de OWee meevliegdagen? Vul dan ons OWee formulier in! Natuurlijk kun je ons ook altijd bereiken via email of telefoon. Eerst even een indruk krijgen van de DSA? Check dan onze fotopagina of bekijk onze video’s! Weet je al zeker dat je lid bij ons wil worden? In dat geval willen we je in verband met het aantal beschikbare plaatsen vragen om ons motivatieformulier in te vullen. We wensen je een hele fijne OWee en hopelijk tot snel!

Bedankt voor je interesse in ons OWee programma! Helaas is de OWee 2019 inmiddels afgelopen en is het aanmeldformulier niet langer beschikbaar. Wil je toch contact opnemen, een introductievlucht maken of lid worden? Gebruik dan ons reguliere contactformulier. Tot volgend jaar!