Owee 2022

Helaas is de OWee 2022 afgelopen. Je kunt je niet meer aanmelden voor onze activiteiten. Toch meevliegen? Kijk dan onder het kopje ‘Meevliegen’ of stuur een mail naar bestuur@dsaeroclub.nl.

Unfortunately the OWee 2022 has ended. It is no longer possible to sign up for our activities. If you’re still interested, please visit the ‘Meevliegen’ page or send an e-mail to bestuur@dsaeroclub.nl.

Ga jij komend jaar in Delft studeren (of studeer je er misschien zelfs al) en wil jij graag kennismaken met de DSA? Tijdens de OWee kun je ons op de volgende locaties en tijden vinden:

Zondag 21 augustus – 17:00-19:00 – Verenigingsparade
Maandag 22 augustus
 13:00-17:30 – Infomarkt (Grote Markt)
Woensdag 24 augustus
– 11:00-15:00 – Activiteitenmarkt (X TU Delft)
Zaterdag 27 augustus
– Eerste OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)
Zondag 28 augustus
 – Tweede OWee meevliegdag (alleen via aanmelding)

Wil je graag meer informatie ontvangen of je aanmelden voor één van de OWee meevliegdagen? Vul dan hieronder ons OWee formulier in! Je kunt ons ook een mailtje sturen. Eerst even een indruk krijgen van de DSA? Check dan onze fotopagina of bekijk onze  vi deo’ s! We wensen je een hele fijne OWee en hopelijk tot snel!