Ga jij komend jaar in Delft studeren (of studeer je er misschien zelfs al) en wil jij graag kennismaken met de DSA? Tijdens de OWee kun je ons op de volgende locaties en tijden vinden:

Maandag 21 augustus – 13:30-17:30 – Infomarkt (Grote Markt)
Woensdag 23 augustus – 11:30-17:00 – Sportdag (Sport en Cultuur)

Wil je graag meer informatie ontvangen of je aanmelden voor een introductievlucht? Vul dan hier ons OWee formulier in! Natuurlijk kun je ons ook altijd bereiken via email of telefoon. We wensen je een hele fijne OWee en hopelijk tot snel!

Bedankt voor je interesse in ons OWee programma! Helaas is de OWee 2017 inmiddels afgelopen en is het aanmeldformulier niet langer beschikbaar. Wil je toch contact opnemen, een introductievlucht maken of lid worden? Gebruik dan ons reguliere contactformulier. Tot volgend jaar!